Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Autoutilitară încărcată cu grinzi, confiscată de polițiștii din Vicovu de Sus

Vineri, 27 iulie, o patrula din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus a oprit pentru control pe strada Protopop Ionel Maloș de pe raza localității, autoutilitara condusă de un bărbat de 25 ani, localnic, care a prezentat pentru control documentele personale și ale autoutilitarei, precizând că nu deține documente de însoțire pentru materialul lemnos pe care îl transporta.
like facebook, suceava, news, stiri
În continuare acesta a fost condus împreună cu autoutilitara la punctul de descărcare „Atelier Împletituri” de pe raza com. Marginea, unde personalul silvic din cadrul O.S. Marginea a procedat la inventarierea materialului lemnos, rezultând cantitatea de 3,78m3, material lemnos (grinzi) esență foioasă, specia molid, în valoare de 2.525,04 lei, material lemnos ce depășește de 15,40 ori, prețul mediu al unui mc de masă lemnoasă pe picior.

Șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă, iar cantitatea de 3,78 m3 material lemnos, a fost confiscată și predată în custodie Ocolului Silvic Marginea.

Mijlocul de transport a fost confiscat, întrucât valoarea materialului lemnos a depășit de 15,40 ori prețul mediu al unui mc de masă lemnoasă pe picior, autoutilitara în cauză fiind indisponibilizată la sediul Atelierului de Împletituri – O.S. Marginea, de pe raza comunei Marginea.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*