Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Dan Acibotăriță: Nu vom înțelege niciodată cum un licențiat în apărarea pădurii, care mai este și președinte, a acceptat o groapă de gunoi pe un vârf de munte

Președintele organizației sucevene a Partidului Verde, Dan Acibotăriță, susține că decizia CJ, de a angaja o firmă de avocatură ca să nu piardă terenul pe care a fost construită groapa de gunoi de la Mestecăniș, denotă disperare.

De asemenea, noi verzii suceveni, considerăm decizia Consiliul Județean Suceava de a angaja o firmă de avocatură pentru a-și suține ilegalitățile săvârșite pe un munte istoric și sfânt al neamului românesc, adică pe Mestecănis, în a face o groapă de gunoi, una de disperare, de frică. Nu vom înțelege niciodată cum un licențiat în apărarea pădurii, care mai este și președinte, a acceptat o groapă de gunoi pe un vârf de munte”, susține Acibotăriță.

Consiliul Județean (CJ) va plăti 50.000 de lei pentru o firmă de avocatură ca să nu piardă terenul pe care a fost construită groapa de gunoi de la Mestecăniș.

Firma respectivă va reprezenta instituţia în procesul cu localnicii din Valea Putnei, comuna Pojorâta, care au reuşit, pentru a doua oară, să anuleze o hotărâre de consiliul local prin care s-a decis transferul de la Primăria Pojorâta către Consiliul Judeţean Suceava a  terenului pe care s-a construit groapa de gunoi din Pasul Mestecăniş.

like facebook, suceava, news, stiriGroapa de gunoi din Pasul Mestecăniş este finalizată, dar nu poate fi dată spre folosinţă până când nu se va termina procesul.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Ce se mai aude de “Gazul metan”care ar fi trebuit de mult sa fie la vatra Dornei.O alta promisiune electorala??????????????

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*