Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO Accident la Vicovu de Sus! Două mașini au ajuns într-un șanț

Foto: Facebook/ Atentie Politia

Două autoturisme, un BMW și un Audi, au ajuns într-un șanț după ce s-au ciocnit, vineri, la Vicovu de Sus.

Mașinile au fost puternic avariate.

like facebook, suceava, news, stiriLa data de 27.07.2018, în jurul orei 21.00, pe strada Calea Bucovinei, din orașul Vicovu de Sus, un tânăr de 24 ani, din comuna Brodina, în timp ce conducea autoturismul, nu a putut evita coliziunea cu autoturismul condus de un bărbat de 29 ani, din com. Straja, care circula pe contrasens.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferului de 24 de ani, precum și a pasagerului din autoturismul condus de către acesta, un tânăr de 21 ani, din comuna Brodina.

Până la sosirea echipajului de poliție la fața locului, șoferul de 29 de ani a părăsit locul producerii accidentului, sosind ulterior, după câteva minute.

Conducătorul auto de 24 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Șoferul de 29 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*