Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Trafic de influență! O femeie a primit bani de la o mamă și fiica acesteia pentru a le angaja în poliție

O femeie din Suceava a fost trimisă în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, fiind cercetată  în stare de libertate pentru săvârşirea a două infracțiuni de trafic de influență.

În perioada ianuarie – mai 2016, inculpata, în mod repetat şi în realizarea aceleiaşi rezoluţii, a pretins şi primit sume de bani de la o persoană de sex feminin, lăsând-o pe aceasta să creadă că are influenţă asupra unor persoane, cu diferite funcţii în cadrul poliţiei, promiţând că acestea vor favoriza angajarea la Poliţia municipiului Suceava a persoanei care i-a remis sumele de bani, dar şi a fiicei acesteia.

like facebook, suceava, news, stiriCa urmare, inculpata a pretins de la persoana menționată suma totală de 15.667 lei, constând în 13.400 lei şi 500 euro (echivalentul a 2.267 lei la cursul zilei), din care a primit suma totală de 14.050 lei.

De asemenea, în luna martie 2016, inculpata Rotari Andreea a pretins şi primit sume de bani de la o altă persoană, lăsând să se creadă că are influenţă asupra unor persoane, cu diferite funcţii în cadrul poliţiei, promiţând că acestea vor favoriza angajarea la Poliţia municipiului Suceava a persoanei care i-a remis sumele de bani. Inculpata a pretins şi primit în acest scop de la această persoană suma de 6.600 lei.

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Tribunalului Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*