Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Flutur, acuzat că este într-un „delir al festivismului fără limite” pentru voturi

Social-democrații suceveni au lansat un atac dur la nivelul șefului CJ, liberalul Gheorghe Flutur, dar și al conducerii Primăriei Suceava.

Președintele organizației municipale a PSD, consilierul județean Dan Cușnir susține că Flutur „ aflat în plin delir al festivismului fără limite, nici măcar limita bunului simț, împarte tot ceea ce îi trece prin cap: Diplome “Meritul Bucovinei”, Certificate de Pelerin, Zestrea Bucovinei, cocarde și insigne cu “Bucovina 100”, etc.”, pentru voturile celor din diaspora.

Totodată, Cușnir atrage atenția că reprezentanții Primăriei Suceava îi așteaptă pe cei din diaspora cu flori în gropile de pe podul de peste râul Suceava.like facebook, suceava, news, stiri

Dacă tot nu ați reușit în anul Centenar nici măcar să demarați studiul de fezabilitate pentru așa zisul ”Pod Centenar” trebuia ca măcar vechiul pod peste râul Suceava să fie asfaltat decent. Ați reușit  să transformați intenția de a ajunge din Suceava în zona comercială Burdujeni într-un calvar pentru că, după ce că blocajul în trafic este infernal, podul este plin de găuri, ca după un bombardament. Și în aceste găuri au crescut Floarea Soarelui de aproape 1 metru înălțime fără ca Lungu și Harșovschi să le vadă”, susține Cușnir.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*