Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Tânără din județul Suceava, care abia absolvise liceul, găsită moartă în casă

O tânără din județul Suceava a fost găsită moartă în casă în Bistrița Năsăud, unde abia absolvire liceul.  Originară din Poiana Stampei, Luci a venit la Liceul de Arte Corneliu Baba din Bistrița, acum patru ani. S-a împrietenit rapid cu una dintre colege, Denisa, și au devenit nedespărțite, scrie Bistrițeanul.ro.

Pentru mine, ea e ca și fata mea adoptivă. A fost colegă cu Denisa încă din clasa a IX-a, din cel de-al doilea semestru. Din clasa a X-a, fetele noastre au stat împreună în același apartament. Au învățat și s-au distrat împreună. Au aplicat pentru Danemarca împreună. A fost cu noi în vacanțe. Era ca și parte a familiei noastre, a povestit, în stare de șoc, Gabriela P., mama Denisei.

În 28 iulie, Luci și Denisa ar fi trebuit să afle dacă au fost acceptate în Danemarca, la Arhitectură. Rezultatul însă nu mai contează pentru Luci.

Aceasta a fost găsită moartă, în propria casă, în această dimineață.

„Aseară a povestit pe messenger, până după miezul nopții cu Denisa. Au râs, și-au făcut planuri etc. Azi la amiază am aflat că a murit. S-a pus la somn și nu s-a mai trezit. Doar ce am fost la Festivalul Celtic, în weekend. Suntem șocați, a mai povestit Gabriela.

Odată ce vestea s-a răspândit, mesajele de adio au început să curgă pe pagina de Facebook a acesteia.

Luci a lăsat în urmă doi părinți și un frate mai mare, IT-ist în Cluj.

Familia așteaptă rezultatele autopsiei pentru a vedea care a fost cauza decesului.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. A fost finalizată autopsia în cazul tinerei de 18 ani, găsită moartă în casă. Care e cauza decesului | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*