Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Rezultate finale la titularizare. Vezi notele obținute de candidații suceveni!

Ministerul Educației a publicat, marți, rezultatele finale la titularizare.  144 de contestații au fost depuse la Inspectoratul Școlar Județean Suceava.

like facebook, suceava, news, stiriCele mai multe contestații au fost la limba română-24, la educație fizică și limba romana- elemente de pedagogie- 20, la engleză-8, la istorie-6, câte 5 la biologie și geografie, 3 la filosofie.

Vezi AICI rezultatele finale!

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obțină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obțină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului.

Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în ședințe publice organizate de inspectoratele şcolare în data de 25 iulie.

În data de 26 iulie 2018 va avea loc repartizarea pe posturile didactice de predare vacante a cadrelor didactice titulare în învățământul preuniversitar anterior înscrierii la concurs, care au participat la concursul naţional şi au obținut minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului, cu păstrarea statutului de cadru didactic titular.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Rezultate finale la titularizare. Vezi notele obținute de candidații suceveni! | Moldova24

Lăsați un comentariu

*