Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

O tânără de 23 de ani, din Suceava, i-a făcut ochi dulci unui bătrân de 66 de ani și l-a lăsat fără pensie. Bărbatul a sunat la poliție

O tânără de 23 de ani din judeţul Suceava a fost arestată preventiv pentru 30 de zile după ce a tâlhărit un bărbat de 66 de ani din judeţul Vaslui, în zona Gării de Nord din municipiul Timișoara.

Cei doi s-au întâlnit pe peronul gării, iar bărbatul i-a spus că a luat pensia. Fata i-a făcut ochi dulci și i-a propus să meargă într-o zonă mai retrasă, iar omul a acceptat. Doar că nu a primit deloc ce aștepta, ci dimpotrivă.  Fata l-a bătut și i-a luat 1.500 de lei. Tâlhărit, bătrânul a cerut ajutorul poliției.

like facebook, suceava, news, stiri„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, bănuita fiind arestată preventiv pe o perioadă de 30 de zile și introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș. Prejudiciul a fost recuperat parțial”, susțin  reprezentanţii IPJ Timiș.

Se pare că tânăra nu este la prima faptă de acest gen.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*