Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

A cumpărat o comodă cu sertare, a pus 13.000 de euro în ea, apoi a înapoiat-o firmei de mobilă. Vezi ce a urmat!

O femeie din orașul Salcea a cumpărat o comodă cu sertare, fratele sau a pus 13.000 de euro în ea, apoi a înapoiat-o firmei de mobilă pe motiv că are un defect.

La data de 20 iulie, femeia a sunat la 112 pentru că atunci când s-a dus la societatea respectivă să își ia banii, borseta era goală.

like facebook, suceava, news, stiriDin verificări, polițiștii au stabilit că la data de 9 iulie, femeia a achiziționat de la o societate de profil cu sediul în municipiul Suceava, o comodă cu sertare pe care a transportat-o la imobilul fratelui său de 37 ani, din orașul Salcea, dar în momentul când mobila a fost asamblată s-a constatat că aceasta prezenta un defect din fabrică.

Apelanta a luat legătura cu reprezentanții societății stabilind să o înlocuiască la o dată ulterioară. În acest timp, în sertarele comodei, fratele femeii a depozitat mai multe bunuri, printre care și o borsetă în care se aflau acte, precum și sumele de 12.000 euro și 4.500 lei.

La 19 iulie, în jurul orei 15.00, la domiciliul indicat s-au prezentat doi angajați ai societății de mobilă care au ridicat mobila și au transportat-o la sediul din Suceava. Ulterior bărbatrul de 37 de ani și-a dat seama că a uitat să ia borseta cu banii și actele din sertar. În jurul orei 21.20 acesta a luat legătura telefonic cu reprezentanții societății, care i-au comunicat să se prezinte la sediul societății, în ziua următoare, ora 09.00.

În data de 20 iulie, bărbatul de 37 de ani și sora acestuia s-au prezentat la sediul societății în cauză, au găsit borseta într-unul dintre sertarele mobilei, dar fără sumele de 12.000 euro și 4.500 lei.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,furt”.

În urma măsurilor întreprinse de polițiști s-a reușit identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei, respectiv un bărbat de 40 ani, angajat al societății de mobilă, iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. A cumpărat o comodă cu sertare, a pus 13.000 de euro în ea, apoi a înapoiat-o firmei de mobilă. Vezi ce a urmat! | Moldova24

Lăsați un comentariu

*