Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Dan Acibotăriță, despre liderul PSD Suceava: Demonstrează că este în cârdășie cu PNL, lăsându-i să-și facă de cap

Președintele organizației sucevene a Partidului Verde, Dan Acibotăriță, se arată nemulțumit de faptul că Primăria municipiului Suceava nu ia măsuri pentru a preveni inundațiile de pe străzi, pentru repararea gropilor din asfalt sau strângerea câinilor comunitari.

De asemenea, noi verzii suceveni, considerăm că cei de la conducerea primăriei municipiului Suceava trăiesc în altă lume. Sunt prezentate pe rețelele de socializare gunoaiele care se găsesc în municipiu, la o ploiță cum se formează lacuri de acumulare, zeci de gropi în asfalt, zeci de câini comunitari, iar domnul primar și cei doi domni viceprimari fac conferințe de presă și ne povestesc nouă, sucevenilor, cât de frumoasă este Suceava, ce realizări enorme, gigantice au efectuat, cât de deștepți sunt ei, de te întrebi uneori dacă nu cumva cei trei sunt scăpați din altă lume sau ne iau de proști”, susține Acibotăriță.

like facebook, suceava, news, stiriTotodată, el susține că liderul PSD Suceava este „în cârdășie” cu PNL.

„Ceea ce-i mai dureros este că nici liderul PSD Suceava nu spune nimica, nu critică administrația liberală, iar acest lucru demonstrează că este în cârdășie cu PNL, lasându-i să-și facă de cap”, arată Acibotăriță într-un comunicat de presă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*