Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Ceaușescu l-a îmbolnăvit pe artistul sucevean Micolov, pe când umplea sălile de spectacol. „Eu trebuia să…” 

Artistul sucevean Ilie Micolov a murit sâmbătă.  În urmă cu câțiva ani, el a povestit că s-a îmbolnăvit de astm bronșic încă de pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, atunci când era nevoit să cânte în frig, cu toate că umplea sălile de spectacol, scrie A1.ro.

„Astm bronșic am avut de pe vremea lui Ceaușescu, când trebuia să cântăm în săli neîncălzite. Era sala plină, om lângă om, cu căciulile în cap, cu broboadele, și eu pe scenă trebuia să fiu în cămășuță și în smoching, ceea ce era foarte greu. După o jumătate de oră de cântat schimbam microfonul, pentru că prindea gheață”, dezvăluia Ilie Micolov, la Antena Stars, în anul 2014.

like facebook, suceava, news, stiriIlie Micolov, autorul uneia dintre cele mai cele mai frumoase melodii românești din toate timpurile, „Dragoste la prima vedere”, a murit sâmbătă, la vârsta de 69 de ani.

El suferea de diabet, astm și probleme cardiace, avea o greutate mare pe care genunchii nu o mai puteau susține, iar disfuncțiile sistemului de circulație îi inflamau des picioarele, fapt ce îl împiedica să iasă prea mult din casă.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Ceaușescu l-a îmbolnăvit pe artistul sucevean Micolov, pe când umplea sălile de spectacol. „Eu trebuia să…”  | Moldova24

Lăsați un comentariu

*