Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Tânăr de 20 de ani, în comă la spital după un accident de motocicletă. Apel disperat al prietenilor săi

Un tânăr de 20 de ani a ajuns în comă la spital după un grav accident de motocicletă, care a avut loc vineri seară, la Volovăț. Este vorba despre Emanuel Irimescu, care se zbate între viață și moarte pe patul de spital.

„Un tânăr de 20 ani, localnic, în timp ce conducea motocicleta, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens, intrând în șanțul de pe partea stângă a drumului, după care a intrat în coliziune cu timpanul unui podeț.  Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a motociclistului. Din cauza leziunilor suferite, acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.  S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă””, spun polițiștii.

like facebook, suceava, news, stiriÎntre timp, prietenii săi fac un apel la rugăciune pe rețelele de socializare.

„Acordați un minut de rugăciune pentru unul din prieteni mei, care acum este în comă din cauza unui accident de motocicletă!  Putere Irimescu Berty! Suntem alături de tine!”, este mesajul amicilor săi.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Tânăr de 20 de ani, în comă la spital după un accident de motocicletă. Apel disperat al prietenilor săi | Moldova24

Lăsați un comentariu

*