Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Se circulă pe podul provizoriu de la Milișăuți. Prefectul Sucevei: E o soluție provizorie, nu puteau fi lăsați oamenii așa

Foto: Catalin Urdoi

Pe podul provizoriu de la Milișăuți se circulă începând de joi. Prefectul județului Suceava, Mirela Adomnicăi, ne-a declarat că este o soluție provizorie până la realizarea unui alt pod provizoriu.

„Este o soluție provizorie până se va organiza șantierul pentru că acolo va fi un alt pod provizoriu, dar nu puteau fi lăsați oamenii așa, vorbim mai ales de cei de la Milișăuți pentru că ceilalți au variante ocolitoare. S-a finalizat lucrarea cu 12 tuburi supraînălțate, terenul a fost mai mlăștinos decât ne-am așteptat și a durat mai mult. Dar este doar o soluție provizorie. Eu mâine  trec pe acolo și mă simt în siguranță”, a precizat prefectul județului Suceava.

like facebook, suceava, news, stiriPodul de la Milișăuți a fost închis după ce un pilon a fost afectat în urma inundațiilor de la sfârșitul lunii iunie. Repararea acestui pod presupune organizarea unei licitații, ceea ce înseamnă o procedură mai îndelungată, mai ales dacă sunt și contestații.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*