Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

Monden! O fostă prezentatoare TV, originară din Suceava, a născut al doilea copil. Tatăl, un important om de afaceri

Foto: Facebook

Fosta prezentatoare TV originară din Suceava, Anca Lungu, (32 de ani) trece prin cele mai frumoase clipe, după ce sâmbătă, 14 iulie, a devenit mămică de băiat. Fosta știristă de la Antena 1 a adus pe lume cel de-al doilea său copil, după ce în mai 2014 a născut o fetiță, scrie Click.ro.

Anca Lungu se poate declara cea mai fericită femeie din lume! În urmă cu câteva luni, fosta prezentatoare a Observatorului și-a luat fetița și toate amintirile și s-a mutat în Nisa, acolo unde și-a întemeiat o nouă familie alături de un potent om de afaceri grec, pe numele său Harry Arampatzis.

Discretă cum ne-a obișnuit, Anca nu a făcut mare caz pe seama venirii pe lumea a celui de-al doilea moștenitor al său, ci a anunțat, a doua zi, pe Instagram, printr-o imagine simplă, dar de efect, în care a dezvăluit și numele băiețelului: Georgios Alexander.

Cum l-a cunoscut Anca Lungu pe iubitul său

Anca a divorţat de Ştefan Lungu la sfârşitul lunii iunie a anului trecut. Separarea s-a produs amiabil, la notar. Cei doi s-au cunoscut în 2012, atunci când Ştefan era căsătorit cu Albertina Ionescu. S-au căsătorit în secret în 2014 şi tot în acelaşi an s-a născut şi fetiţa lor, Natalia. Anca Lungu a mai fost căsătorită, pe când avea 20 de ani, cu Octavian Rusu, fost director de programe la Prima TV.

La scurt timp după separarea oficială de Ștefan, Anca a început să se afişeze la braţul noul ei iubit, un milionar grec, numit în industria de profil “magnatul cosmeticelor”. De altfel, aşa s-au şi cunoscut cei doi. Mai exact, datorită pasiunii comune pentru creme şi produse destinate femeilor. În urmă cu aproape trei ani, grecul, directorul unei firme celebre de cosmetice, venea în România la invitaţia Andreei Berecleanu şi a soţului ei, medicul estetician Constantin Stan. Atunci, mai multe vedete autohtone, printre care şi Anca Lungu au avut ocazia să primească recomandări, tratamente dermato-estetice şi produse personalizate chiar de la dr. Harry Arampatzis, cel care i-a devenit ulterior iubit oficial vedetei şi se pare că în curând următorul soţ.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. FANEL says:

    O oportunistă!!!specific unor moldovence de bucurești-raduleasca,firea,berecleanu și alte panarame pe interes!

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*