Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

A căzut pe stradă de beat ce era, iar o mașină a dat peste el

Un bărbat de 62 de ani, din municipiul Suceava, a băut până nu s-a mai putut ține pe picioare, a căzut și a fost accidentat de o mașină. Sâmbătă seară, în timp ce se afla la volanul autoturismului oprit pe partea carosabilă a străzii Plevnei din municipiul Suceava, un localnic de 23 de ani, a efectuat o manevră de mers înapoi și l-a atins ușor pe un bărbat de 62 de ani, tot din municipiul Suceava, aflat în stare de ebrietate și care, era întins partea carosabilă, înainte ca autoturismul să fie pus în mișcare.
like facebook, suceava, news, stiri
La fața locului s-a prezentat o ambulanță care a consultat victima, după care, aceasta a refuzat să fie transportată la spital pentru investigații medicale.

„Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru conducătorul auto și de 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru pieton, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, potrivit IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. A căzut pe stradă de beat ce era, iar o mașină a dat peste el | Moldova24

Lăsați un comentariu

*