Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Un șofer beat criță a produs un accident, apoi și-a văzut de drum. Ce alcoolemie avea

Un șofer a urcat la volan beat criță, a produs un accident rutier, apoi și- a văzut de drum. Sâmbătă, în timp ce se afla în autoturismul oprit în afara părții carosabile, pe partea dreaptă a DJ 177A din orașul Frasin, o femeie de 38 de ani din comuna Stulpicani a fost acroșată de un alt autoturism, al cărui conducător auto nu a oprit și a plecat de fața locului, accidentul fiind soldat doar cu pagube materiale.
În urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, la ora 13.20, a fost identificat autoturismul implicat în eveniment și conducătorul acestuia, un bărbat de 43 de ani, din orașul Frasin.
like facebook, suceava, news, stiri
Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru femeia de 38 de ani și de 1,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru bărbatul de 43 de ani, căruia, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un șofer beat criță a produs un accident, apoi și-a văzut de drum. Ce alcoolemie avea | Moldova24

Lăsați un comentariu

*