Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

FOTO Țigări de contrabandă găsite în două mașini, la Siret

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret, împreună cu lucrătorii vamali au descoperit, pe sensul de intrare în țară, mai multe pachete cu țigări de proveniență ucraineană, care erau ascunse în autoturisme.

Vineri, 13 iulie a.c., în jurul orei 23.00, s-au prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în țara, un cetățean român Ion P., în vârstă de 41 de ani și un cetățean ucrainean Khrystyna P., de 21 de ani, conducând un autoturism marca Opel și un autoturism marca Volkswagen.
like facebook, suceava, news, stiri
În baza unei analiza de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra mașinilor și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă și nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în roata de rezervă a autoturismului marca Opel, cantitatea de 729 pachete de țigări, marca Rothmans, de proveniență ucraineană, iar în autoturismul marca Volkswagen au fost descoperite, în bagajele persoanele ale șoferului, cantitatea de 245 de pachete cu țigări mărcile Ashima și Maxim.

Țigările în valoare de 1.470 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar cele două persoane au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei fiecare.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*