Marti 16 Aprilie 2024, Actualizat acum 106 zile 12:00 am

FOTO Mașină răsturnată la Milișăuți

Foto: Facebook/ Atentie Politia

Un accident rutier a avut loc la Milișăuți. Un șofer s-a răsturnat cu autoturismul.

like facebook, suceava, news, stiriÎn timp ce conducea autoturismul pe DN 2H, din orașul Milișăuți, un bărbat de 39 de ani din municipiul Suceava, s-a angajat în depășirea unui autovehicul, fără să se asigure că poate efectua manevra în condiții de siguranță, motiv pentru care, nu a observat faptul că autoturismul condus de un tânăr de 21 de ani din municipiul Rădăuți, se afla deja în depășirea sa.

Astfel, pentru evitarea impactului, tânărul de 21 de ani a frânat și a virat la stânga, moment în care a pătruns pe acostamentul de pe sensul opus, a intrat în derapaj și s-a răsturnat în afara carosabilului, fără ca între cele două autoturisme să aibă loc o coliziune.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a unui minor de 13 ani din municipiul Rădăuți, pasager în autoturismul condus de tânărul de 21 de ani, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*