Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Premii de la Guvern pentru elevii suceveni care obținut media 10 la Bacalaureat și Evaluarea Națională

Elevii suceveni, care au obținut media 10 la Bacalaureat și Evaluarea Națională, vor primi bani de la Guvern. Anunțul a fost făcut, joi, de premierul României, Viorica Dăncilă. Potrivit primului ministru, stimulentele financiare au ca scop încurajarea performanței școlare.

like facebook, suceava, news, stiriElevii de 10 la Evaluarea Națională vor primi câte 1.000 lei, iar cei de 10 la bacalaureat vor primi câte 3.000 lei.

În județul Suceava, au obținut media 10 la Evaluarea Națională: Ianoș Alexia, de la Școala Gimnazială nr 10 Suceava, Maria Andoni, de la Școala nr.8 Suceava, Nicoleta Ofelia Ceocan, de la Școala nr.1 Suceava, George Cosmin Cîrlan, de la Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava, Diana Maria Dan, de la Școala Gimnazială „Teodor Balan” din Gura Humorului, Adrian Diaconița, de la aceeași unitate de învățământ, Sabin Doboș, de la Colegiul „Petru Rareș”, Eduard Valentin Dumitrescul de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava, Cătălina Gabor de la „Petru Rareș”, Sabina Maria Iacoban, de la „Ștefan cel Mare” Suceava, Alexandru Marian Pîrvu, de la colegiul „Mihai Eminescu” Suceava, George Matei Volanschi, de la Școala „Teodor Balan” din Gura Humorului.

Elevii care vor fi recompensați cu 10 la Bacalaureat sunt: Andra Tofan, de la Colegiul Național „Petru Rareș” și Maria Cosmina Hrițuc, de la Colegiul Național „Mihai Eminescu”.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Premii de la Guvern pentru elevii suceveni care obținut media 10 la Bacalaureat și Evaluarea Națională | Moldova24

Lăsați un comentariu

*