Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO & VIDEO Tragedie! Două surori au murit înecate în râul Moldova

O tragedie a avut loc, joi, pe raza localității Capu Codrului, comuna Păltinoasa. Două fete de 13 și 16 ani, surori, au murit înecate în apa râului Moldova.

Cele două fete se aflau la scăldat, împreună cu o a treia fată, care a și anunțat evenimentul la 112, în jurul orei 12:00.

Din spusele ei, sora cea mică a dispărut la un moment dat sub apă, iar cea mare i-a sărit în ajutor, însă nici ea nu a mai ieșit la suprafață.

Militarii Gărzii de Intervenție Gura Humorului au ajuns imediat la fața locului, cu o barcă pneumatică și un echipaj SMURD, și au început căutările, periind perimetrul în care au fost văzute ultima oară cele două surori.
După aproximativ 45 de minute de la anunțare, prima fată, cea mică, a fost găsită și predată echipajului SMURD, care a început manevrele de resuscitare. 15 minute mai târziu, a fost găsită și sora cea mare, preluată și ea de către echipajele SAJ, sosite în sprijin.
Din nefericire, după efectuarea manevrelor de rususcitare timp de aproximativ o oră, s-a declarat decesul pentru amândouă.

like facebook, suceava, news, stiri.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*