Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Caz halucinant într-o comună din Suceava! Au furat o cruce de aproape jumătate de tonă dintr-un cimitir

Întâmplare halucinantă în comuna Arbore, judeţul Suceava. O femeie a reclamat la poliţie că o cruce din beton, grea de aproape jumătate de tonă, a soacrei ei, a dispărut din cimitir.

Femeia, Jacotă Elena, a dat alarma după ce o vecină i-a spus că una dintre crucile socrilor ei a dispărut de la locul de veci. S-a întâmplat în urmă cu o săptămână, furtul surprinzând pe toată lumea.

like facebook, suceava, news, stiriDispariţia crucii este cu atât mai misterioasă cu cât nimeni nu a văzut sau auzit nimic, deşi monumentul din beton cântăreşte jumătate de tonă. Preotul nu a auzit nimic, dascălul nu ştie nimic, iar groparii habar nu au de întâmplare.

În urma lor, hoţii au lăsat neatinsă crucea socrului, identică cu cea furată, pe care au agățat însă coronița de pe crucea soacrei. Nora a căutat prin tot cimitirul crucea soacrei și cum nu a găsit-o a reclamat furtul la poliție.

Ea spune că are un conflict cu o altă familie din sat din cauza unui alt loc de veci, și crede că totul este un act de răzbunare bine ticluit.

Scandalul a ajuns și la urechile autorităților locale, care au cerut și ele poliției să rezolve cât mai rapid acest caz, care este unul nemaiîntâlnit în comunitate.

Sursa: Observator.tv


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*