Miercuri 20 Februarie 2019, Actualizat acum 50 zile 12:00 am

 

FOTO Doi indivizi arestați după ce au incendiat o cabană din Vama. Casa aparținea unui pădurar

Doi indivizi din comuna Vama, de 19 și 55 de ani, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile după ce au incendiat casa de vacanță  unui pădurar de 53 de ani, din localitate.

Polițiștii au stabilit faptul că, în seara zilei de 30 iunie 2018, tânărul de 19 ani a achiziționat benzină de la o stație de alimentare cu carburant, după care, împreună cu bărbatul de 55 de ani s-au deplasat la cabana victimei unde au spart geamul ușii de acces și au aruncat benzină în interior, după care, au stropit pereții exteriori ai cabanei și au dat foc, imobilul arzând în totalitate până la sosirea echipajelor de pompieri.
like facebook, suceava, news, stiri
„Având în vedere probatoriul administrat în cauză, Judecătoria C-lung Moldovenesc a emis mandate de percheziție domiciliară pentru locuințele celor doi suspecți și a unui alt bărbat în calitate de martor, care au fost puse în executare în dimineața zilei de 06.07.2018. Astfel, după efectuarea perchezițiilor domiciliare, cei trei bărbați au fost conduși la sediul poliției pentru audieri, după care, cei doi suspecți de 19 și 55 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de „distrugere prin incendiere”, iar la 07.07.2018 au fost prezentați Judecătoriei C-lung Moldovenesc, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Cei doi suspecți au fost încarcerați în arestul I.P.J. Suceava”, susține purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, cms. Ionuț Epureanu.

loading...

Loading...

Lăsați un comentariu

*