Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Tânărul care a lovit cu mașina un polițist de frontieră, dus în fața instanței. Ce au decis judecătorii în privința sa

Tânărul de 23 de ani, din comuna Straja, care a lovit cu mașina un polițist de frontieră, a fost dus în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă. Magistrații Judecătoriei Rădăuți au admis cererea procurorilor, iar Cristinel Paraiciuc va sta la „răcoare” pentru următoarele 30 de zile.

like facebook, suceava, news, stiriVă reamintim că totul s-a petrecut vineri noapte, în comuna Brodina. În timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu în zona satului Sadău de pe raza comunei Brodina, o patrulă a poliției de frontieră a efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism marca Jaguar, înmatriculat în Marea Britanie, însă conducătorul auto, cunoscut de polițiștii ca fiind un tânăr de 23 de ani din comuna Straja, nu s-a conformat și a întors autoturismul, ocazie cu care, l-a surprins și accidentat pe unul dintre polițiști, după care a plecat de la fața locului.

Autoturismului, acesta fiind identificat incendiat pe drumul forestier „Tinosu” de pe raza comuna Ulma, focul fiind stins de echipajul de poliție.

Cu ocazia cercetărilor, specialiștii criminaliști din cadrul I.P.J. Suceava au identificat în portbagajul vehiculului, 24 de pachete de proveniență extracomunitară ce au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de polițiștii de frontieră, sub aspectul comiterii infracțiunii de „contrabandă”.
Agentul poliției de frontieră a fost transportat cu ambulanța la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„Conducătorul auto de 23 de ani a fost identificat ulterior și testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.  Acestuia i s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestora”, fiind reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.  În cauză, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți în vederea continuării cercetărilor și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ultraj”, ocazie cu care, la 07.07.2018, în baza probatoriului administrat, inculpatul a fost prezentat Judecătoriei Rădăuți, care a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. În baza mandatului, tânărul de 23 de ani a reîncarcerat în arestul I.P.J. Suceava”, precizează purtătorul de cuvânt al Poliției Suceava, cms. Ionuț Epureanu.

FOTO & VIDEO Polițist de frontieră rănit după ce un individ l-a lovit cu un autoturism Jaguar. Mașina a fost găsită incendiată


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Tânărul care a lovit cu mașina un polițist de frontieră, dus în fața instanței. Ce au decis judecătorii în privința sa | Moldova24

Lăsați un comentariu

*