Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Individ pus sub control judiciar după ce a condus beat și fără permis

Un individ a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile după ce a condus beat și fără permis de conducere. La data de 05 iulie 2018 procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni au pus în mişcare acţiunea penală şi formulat propunere de arestare preventivă a acestuia, recidivist, pentru săvârşirea infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.

Anchetatorii susține că la data de 30 iunie 2018, în jurul orelor 01.00, a condus un autoturism pe drumuri publice de pe raza localității Cornu Luncii, deşi nu poseda permis de conducere şi având o alcoolemie peste limita legală, respectiv de 1,25 gr. ‰. la ora 02,15. În anii 2016 şi 2018 inculpatul a mai fost condamnat pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere, precum şi pentru săvârşirea altor infracţiuni.
like facebook, suceava, news, stiri
„Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Fălticeni a respins propunerea de arestare preventivă luând faţă de inculpat măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile, încheiere împotriva căreia Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni a exercitat calea de atac. Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea unei măsuri preventive reprezintă etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, spun procurorii.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Individ pus sub control judiciar după ce a condus beat și fără permis | Moldova24

Lăsați un comentariu

*