Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Tragedie! Tânăr de 19 ani mort în urma accidentului de la Salcea

Una dintre victimele accidentului care a avut loc, miercuri seară, la Salcea, a murit la spital. Este vorba despre un tânăr de 19 ani, din Salcea, Constantin Gigică, care se afla pe scaunul din dreapta al mașinii.

Vă reamintim că miercuri, în jurul orei 20.20, în timp ce conducea autoturismul pe strada Vişinilor din orașul Salcea, un localnic de 19 ani, Bogdan Semian, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune laterală cu gardul din beton al unui imobil.
like facebook, suceava, news, stiri
După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fiind identificat ulterior de polițiști la domiciliu.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto, a unui bărbat de 47 de ani, tatăl șoferului, şi a unui tânăr de 19 ani, vecin al șoferului, ambii din oraşul Salcea, pasageri în autoturism.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto. În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural”, susține purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, cms. Ionuț Epureanu.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Durere fără margini! Mesaje sfâșietoare transmise de prieteni după moartea tânărului de 19 ani de la Salcea | SuceavaNews.ro
  2. Tânărul care a produs accidentul de la Salcea, soldat cu moartea prietenului său, dus în fața instanței. Ce au decis judecătorii | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*