Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Primarul Sucevei face un apel către solicitanții de locuințe ANL să-și actualizeze dosarele

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, face un apel către solicitanții de locuințe ANL din Suceava, să își actualizeze dosarele, în condițiile în care în toamnă vor fi repartizate 80 de noi locuințe ANL.

Noile prevederi presupun ca la  întocmirea punctajului listei de priorităţi să se ia în calcul venitul mediu net, şi nu cel mediu brut, aşa cum era până acum. 500 de solicitanți au depus dosare pentru locuințe ANL, dar numai în 150 de cazuri au fost reactualizate dosarele.

like facebook, suceava, news, stiriCei care au dosare să vină la Primărie, să colaboreze cu cei de la spaţiul locativ, să aducă adeverinţe de venit şi să-şi actualizeze dosarele, în aşa fel încât să putem aproba această listă în luna august, cel târziu în septembrie, urmând repartizările. Sigur, cei care nu au dosare actualizate, nu intră în discuţie. Dacă vor să primească o locuinţă de la Primărie, este de datoria lor să treacă măcar o dată la 6 luni, să vadă care este soarta dosarului, ce se mai întâmplă”, a declarat primarul Sucevei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*