Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Primarul Sucevei, discuții cu șefa AM-POR și secretarul de stat în Ministerul Dezvoltării privind un proiect pentru consolidarea malurilor pe râul Suceava și crearea unei zone de agrement

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a participat în perioada 28 – 29 iunie la Comitetul director și la Adunarea Generală a Asociației Municipiilor din România, ce au avut loc la Constanța.

La această întâlnire au fost prezenți  președintele Curții de Conturi Mihai Busuioc, ministrul Finanțelor Publice Eugen Teodorovici, ministrul Culturii George Ivașcu, Sirma Caraman secretar de stat-Ministerul Dezvoltării, Luminița Zezeanu – șef AM-POR.

like facebook, suceava, news, stiriS-au discutat probleme legate de noua lege a Curții de Conturi, despre rectificarea bugetară, despre descentralizare și implementarea proiectelor europene. Am avut discuții punctuale cu domnul ministru al Finanțelor Publice pe teme de rectificare bugetară, iar cu doamna secretar de stat Caraman, precum și cu doamna Zezeanu șef AM-POR privind depunerea unui proiect vizând consolidarea malurilor și crearea unei zone de agrement pe râul Suceava, între Ițcani și Suceava”, a precizat Lungu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*