Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO Circulație blocată pe un drum național din județul Suceava după ce un pod a fost afectat de inundații

Circulația este întreruptă, duminică, pe un drum național din județul Suceava după ce un pod a fost  afectat de inundații. Un pilon al podului a fost efectiv distrus.

like facebook, suceava, news, stiriEste vorba despre podul peste râul Suceava, din Milișăuți. Circulația pe DN2H este închisă.

Traficul este deviat pe rute alternative, respectiv pe DN2 si DN17 A.

Pentru conducătorii auto au fost stabilite drept rute alternative DN 17A (Ratoș – Dornesti – Rădăuți), respectiv DN 2K (Milișăuți – Solca – Păltinoasa), în special pentru traficul ușor.  La prima vedere, este vorba despre o deplasare la nivelul pilelor și aparatelor de reazem ale podului. Obiectivul se află sub monitorizarea reprezentanților DRDP Iași, urmând ca după evaluarea situației să fie stabilite măsurile necesare remedierii. Mai menționăm că sectorul de drum închis circulației este unul important pentru nordul Bucovinei, asigurând legătura între municipiile Rădăuți și Suceava. Din acest motiv, DRDP Iași lansează încă o dată un apel la înțelegere din partea participanților la trafic, în sensul respectării semnalizării și rutelor alternative instituite, pentru evitarea ambuteiajelor”, susțin reprezentanții DRDP Iași.

 

 

 

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*