Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

Bărbat sancționat de polițiști după ce a fost prins cu aproape 400 kg de hribi în autoutilitară

Un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a fost sancționat de polițiști, în noaptea de joi spre vineri, după ce a fost prins cu aproape 400 kg de ciuperci din specia hrib într-o autoutilitară, fără a avea documente.

Potrivit polițiștilor, în jurul orei 22.40, în timp ce acționa la intersecția DN 17, cu DC Miclăușa, din comuna Vama, o patrulă din cadrul Secției 14 Poliție Rurală Vama, a oprit pentru control autoutilitara condusă de un bărbat de 41 de ani din municipiul C-lung Moldovenesc care transporta ciuperci.
like facebook, suceava, news, stiri
Întrucât bărbatul nu a prezentat avizul de însoțire pentru marfa transportată, polițiștii au solicitat sprijinul organelor de specialitate care au procedat la inventarierea, cântărirea și clasificarea pe specie și calitate a produselor, rezultând cantitatea de 398 kg de ciuperci din specia hrib, de calitate inferioară, în valoare de 1.194 lei.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform Legii nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, republicată, iar cantitatea de 398 kg de ciuperci a fost confiscată și predată unei societăți comerciale de profil, în vederea respectării normelor legale incidente.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*