Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Un producător român de biciclete, trotinete și role a inaugurat un magazin la Suceava

Producătorul român de biciclete Pegas a deschis un magazin cu o suprafață de peste 260 metri pătrați în Iulius Mall Suceava. Pe lângă bicicletele Pegas, magazinul va vinde și modele din colecțiile Urban, Fatbike, Mountain Bike, Cruiser, Cargo, Halfbike, Electrice și altele.

În portofoliul Pegas se regăsesc acum și role, skateboarduri, longboarduri și trotinete, clasice sau electrice, pentru toate vârstele. Pegas este prezent cu opt magazine în cinci orașe din țară. Magazinul din Iulius Mall Suceava este cel mai recent inaugurat, după cele din București, Timișoara, Râmnicu Vâlcea și Constanța, scrie Profit.ro.

like facebook, suceava, news, stiriAtelierele Pegas și-au început activitatea în 2011, lansat de Andrei Botescu. La începutul lunii octombrie 2015, Network One Distribution (NOD), societate deținută integral de Iulian Stanciu, care deține acțiuni și la eMAG.ro, cel mai mare retailer local online, a anunțat preluarea unui pachet de acțiuni reprezentând 51,67% din acțiunile Atelierele Pegas pentru 202.588 euro.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un producător român de biciclete, trotinete și role a inaugurat un magazin la Suceava | Moldova24

Lăsați un comentariu

*