Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO Focuri de armă în apropierea frontierei! Țigări de aproape 158.000 lei confiscate de polițiștii de frontieră

Miercuri dimineață, un echipaj de la Sectorul Poliției de Frontieră Brodina a observat un grup de persoane care transporta către localitatea Straja mai multe colete voluminoase.

Lucrătorii  au intervenit pentru reținerea celor în cauză, efectuând somațiile legale prin voce și pentru că persoanele în cauză nu s-au supus, au fost trase 5 focuri de avertisment în plan vertical cu respectarea prevederilor legale.

like facebook, suceava, news, stiriÎn urma executării focurilor de avertisment, persoanele în cauză au abandonat coletele și s-au dispersat spre interiorul localității Straja.

Imediat au fost informate şi autorităţile de frontieră ale statului vecin pentru cercetarea în comun a evenimentului, în zonă fiind descoperite 6 colete care conțineau cantitatea de 13.500 de pachete cu țigări, de proveniență ucraineană, de diferite mărci.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 157.950 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar în continuare se fac verificări pentru identificarea persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO Focuri de armă în apropierea frontierei! Țigări de aproape 158.000 lei confiscate de polițiștii de frontieră | Moldova24

Lăsați un comentariu

*