Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Program artistic organizat la Rădăuți cu prilejul finalizării lucrărilor la statuia ecvestră a lui Bogdan Vodă

Cu prilejul finalizării lucrărilor de reabilitare a statuii ecvestre a lui Bogdan Vodă, întemeietorul Țării Moldovei, la Rădăuți vor avea loc, duminică, 1 iulie, o serie de evenimente, începând de la ora 16.00.

Cei prezenți vor putea viziona un scurt film, intitulat „La descălecarea lui Bogdan”, apoi un sobor de preoţi de la Mănăstirea Bogdana va ţine o slujbă religioasă. Vor urma o serie de discursuri susținute de autoritățile locale, dar și invitați, despre Bogdan I.

like facebook, suceava, news, stiriDe la ora 17.00, va avea loc un spectacol cultural-artistic susţinut de orchestra „Model”, subdiviziune în cadrul Departamentului Trupelor de Carabinieri ai Ministerului Afacerilor Interne cu statut militar, Corul de Cameră „Credo” din componenţa Ansamblului de cantece şi dansuri al Departamentului Trupelor de Carabinieri, Corul de copii al Aşezămantului „Sfantul Ierarh Leontie” din Rădăuţi.

Între orele 20.00 – 22.00, va putea fi urmărită piesa „Apus de Soare”, în aer liber, susținută de Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoșani.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*