Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO Tragedie! O persoană a murit, iar trei au fost grav rănite după coliziunea dintre un tir și o camionetă (Update)

Un grav accident rutier a avut loc miercuri seară, la Bădeuți. Patru persoane au fost rănite după coliziunea dintre un tir și o camionetă.

Din primele informații,  trei persoane au rămas încarcerate și au fost scoase de pompieri.

like facebook, suceava, news, stiriIntervin modulul SMURD de la Detașamentul Rădăuți, cu autospeciala pentru descarcerare și ambulanța, și două echipaje de Serviciul de Ambulanță”, prezicează reprezentanții ISU Suceava.

O a patra persoană a ieșit singură din camionetă. A fost preluată pentru a fi dusă la spital, dar din păcate a decedat.

„În timp ce conducea autoutilitara pe DN 2H, pe raza comunei Bădeuți, pe un sector de drum în succesiune de curbe, un bărbat de 40 de ani din comuna Suceviţa, a intrat în derapaj și a fost lovit în partea laterală de autotrenul condus regulamentar de un bărbat de 31 de ani, din orașul Frasin, care circula din sens opus. Din accident, a rezultat decesul conducătorului autoutilitarei, rănirea gravă a unui tânăr de 19 ani şi a doi minori de 14 şi 15 ani, toți din comuna Sucevița, pasageri în autoutilitară. Conducătorul autotrenului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural”, spun polițiștii.

 

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Încă un accident la Milișăuți! Un BMW a intrat într-un stâlp | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*