Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

FOTO Hoț prins și imobilizat de un elev al Școlii de Poliție, aflat în permisie. „A acționat ca-n filme”

Un bărbat, care furase borseta unui bătrând, în cartierul sucevean Burdujeni, a fost prins, duminică, 24 iunie, de un tânăr, elev al Școlii de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” din Cluj Napoca.

Marian Țabrea se afla în permisie și mergea cu câțiva prieteni cu mașina, spre casă.

like facebook, suceava, news, stiri„Observă o persoană în vârstă care alerga după un vlăjgan ce avea asupra sa o borsetă, strigând. Flerul și spiritul civic, deprinse încă de pe băncile școlii, îl fac să realizeze că bătrânul este victima infracțiunii de tâlhărie. Oprind autoturismul, coboară și pornește în urmărirea autorului. După minute bune de alergare reușește să-l prindă și să-l imobilizeze, în timp ce prietenii au apelat SNUAU 112, borseta părții vătămate fiind recuperată. […] Știți, mi-a mărturisit încă tremurând victima, am avut mare noroc că tânărul polițist era în zonă, a acționat “ca în filme”, chiar nu mă așteptam, îi mulțumesc din suflet!”, a povestit liderul SNPR Decus Suceava, Bogdan Bănică.

 


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Anonim says:

    E mare pacat ca statul nu vede cu adevarat aceia ce ce merita niste racoare! De cand a ajuns contrabanda la Suceava ??De cand specimenul Stefan Semian pentru a nu fi batut de paza la mall s-a facut o sageata el loco nomber one al lui Tolea, ,care evident, in criza de oameni a racolat unul cu suspendare, inteligent Tolea insa mai inteligent e acest Semian … sau asa se crede dupa ce a facut in 2015 talharie acolo justitia a gresit ! Si in continuare cu compoetamentele sale la mall si ce se vede pe facebook e un rezultat ca judecatorii i-au mita multa! P7

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*