Marti 19 Martie 2024, Actualizat acum 78 zile 12:00 am

FOTO Ludovic Orban, prezent, duminică, la ședința colegiului director al PNL Suceava. Flutur: PSD va trebui acuzat că a rupt România în două

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a fost prezent duminică la şedinţa Colegiului Director Judeţean al PNL Suceava. La eveniment au participat toţi parlamentarii liberali de Suceava, primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, primari, viceprimari, consilieri, membri şi simpatizanţi ai PNL.

like facebook, suceava, news, stiriÎn cadrul întâlnirii, președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a transmis un mesaj dur împotriva PSD și a îndemnat la unitate membrii PNL.

„PSD-ul va trebui acuzat că a rupt România în două. A folosit Carpații ca o barieră pe care n-au străpuns-o și vrem asta, vrem autostradă. Leagă-mă de București și de Occident, nu pe hartă cu carioci, nu 10 ore cât faci de la Suceava la București cu radarele care sunt, drumul e covată”, a spus Flutur, care a precizat că trebuie scoase din izolare zonele sărace ale României, care, spune el, „sunt sărace nu pentru că oamenii nu muncesc”.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO Ludovic Orban, prezent, duminică, la ședința colegiului director al PNL Suceava. Flutur: PSD va trebui acuzat că a rupt România în două | Moldova24

Lăsați un comentariu

*