Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Țigări de contrabandă găsite într-un Audi al unui tânăr de 19 ani

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina au depistat, vineri, pe raza comunei Brodina, un autoturism marca Audi A4, înmatriculat în Marea Britanie.

like facebook, suceava, news, stiriDeoarece existau suspiciuni că în acesta se afla țigări de proveniență ucraineană, polițiștii de frontieră au procedat la supravegherea mașinii.

La scurt timp, la fața locului și-a făcut apariția o persoană Marius C., de 19 ani care a declarat că autoturismul îi aparține.

În prezența acestuia s-a efectuat un control asupra mașinii ocazie cu care în portbagaj a fost descoperit un colet cu țigări.

De asemenea, lucrătorii  au procedat la cercetarea zonei, iar în imediata apropiere au mai fost descoperite încă șase colete cu țigări, din același lot.

În urma inventarierii acestora a rezultat cantitatea de 3.474 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 41.000 de lei.

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. Totodată, autoturismul folosit la activitatea infracțională a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*