Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Au fost publicate rezultatele finale la Evaluarea Națională. Încă o elevă din Suceava a obținut media 10

Ministerul Educației a publicat, sâmbătă, rezultatele finale la Evaluarea Națională. Dacă înainte de contestații, Suceava avea 11 elevi de media 10, după soluționarea contestațiilor încă un elev a obținut media 10, având acum 12 elevi de 10.

Ianoș Alexia, de la Școala Gimnazială nr 10 Suceava obținuse 9.50 la limba română, iar în urma recorectării lucrării a primit 10.

like facebook, suceava, news, stiriAstfel, aceasta intră în rândul elevilor de 10 la Evaluarea Națională: Maria Andoni, de la Școala nr.8 Suceava, Nicoleta Ofelia Ceocan, de la Școala nr.1 Suceava, George Cosmin Cîrlan, de la Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava, Diana Maria Dan, de la Școala Gimnazială „Teodor Balan” din Gura Humorului, Adrian Diaconița, de la aceeași unitate de învățământ, Sabin Doboș, de la Colegiul „Petru Rareș”, Eduard Valentin Dumitrescul de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava, Cătălina Gabor de la „Petru Rareș”, Sabina Maria Iacoban, de la „Ștefan cel Mare” Suceava, Alexandru Marian Pîrvu, de la colegiul „Mihai Eminescu” Suceava, George Matei Volanschi, de la Școala „Teodor Balan” din Gura Humorului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Suceava, Cezar Anuței, au fost depuse 441 de contestații la Limba Română și 338 la Matematică.

Vezi AICI rezultatele finale!


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*