Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

VIDEO! Un contrabandist, care ieșea cu o mașină cu țigări, dintr-o curte, a luat-o la fugă când i-a văzut pe polițiștii de frontieră

Polițiștii de frontieră de la Sectorul Poliției de Frontieră Brodina au observat, în data de 21 iunie a.c., pe raza localității Brodina, un autoturism, marca Audi A6, care ieșea din curtea unui imobil. În momentul în care conducătorul autoturismului a observat echipajul mobil al poliției de frontieră, acesta a abandonat mașina și a fugit.

Din primele verificări, în autoturism au fost observate mai multe colete cu țigări, fapt pentru care, cu acordul proprietarului imobilului, autoturismul a fost ridicat și dus la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.
like facebook, suceava, news, stiri
Astfel, asupra mașinii a fost efectuat un control amănunțit în urma căruia au fost descoperite 9.880 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 115.600 lei.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează verificări în vederea identificării persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale, iar autoturismul, în valoare de 6.000 de lei, a fost reținut pentru continuarea cercetărilor.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*