Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

VIDEO! Trei contrabandiști reținuți cu focuri de armă, la Vicovu de Sus

Trei contrabandiști au fost reținuți cu focuri de armă, joi, la Vicovu de Sus. În jurul orei 16.00, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul sectorului a observat mai multe persoane care transportau, de la frontiera de stat spre localitatea Vicovu de Sus, mai multe colete voluminoase.
like facebook, suceava, news, stiri
Imediat, lucrătorii de frontieră au acționat pentru reținerea celor în cauză, iar în momentul în care bărbații au observat echipajul poliției de frontieră au abandonat coletele și s-au îndreptat spre linia de frontieră.
Deoarece persoanele în cauză nu s-au supus somațiilor legale prin voce, polițiștii de frontieră au tras 12 focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale. În urma acţiunii au fost reținuți trei cetățeni ucraineni.

La fața locului s-a deplasat o echipă de intervenție care a procedat la cercetarea zonei, fiind astfel descoperite 20 de colete cu țigări de proveniență ucraineană.

Cele trei persoane reținute și coletele cu țigări au fost duse la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor. Astfel, s-a stabilit că cei trei cetățeni ucraineni sunt numiții I.B, T.F și M.L, având vârste cuprinse între 21 și 35 de ani.

În urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 9.840 de pachete cu țigări, de proveniență ucraineană, a căror valoare se ridică la suma de 115.100 lei.
Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere ilegală a frontierei de stat, la final urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. VIDEO! Trei contrabandiști reținuți cu focuri de armă, la Vicovu de Sus | Moldova24

Lăsați un comentariu

*