Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Accident produs de un bătrân beat, la Câmpulung Moldovenesc

Joi, în timp ce conducea mopedul într-o curbă fără vizibilitate pe str. Izvorul Alb din municipiul C-lung Moldovenesc, un localnic de 77 de ani, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 35 de ani din aceeași localitate.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a bărbatului de 77 de ani, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
like facebook, suceava, news, stiri
Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,08 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru conducătorul auto și de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru conducătorului mopedului, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificării documentelor, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul de 77 de ani, ce conducea mopedul, deține permis de conducere, însă, necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul condus. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și „conducerea unui autovehicul cu permis de conducere necorespunzător”, ce va fi soluționat procedural”, se menționează într-o informare a IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*