Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Dosarul în care un tată și-a ucis copilul în bătaie, rejudecat cu bărbatul în libertate. „Îl izbea de pat ori de perete”

Un individ de 22 de ani şi-a bătut în nenumărate rânduri fiul în vârstă de nouă luni, care în urma bătăilor încasate a decedat. Tribunalul Suceava l-a condamnat la şase ani de închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte, însă Curtea de Apel Suceava a dispus rejudecarea dosarului, cu criminalul în libertate sub control judiciar, scrie Adevarul.

like facebook, suceava, news, stiriCurtea de Apel Suceava a decis rejudecarea dosarului în care inculpatul Claudiu Ilie Rădi (22 de ani), din comuna Fântânele, judeţul Suceava, a fost condamnat la şase ani de închisoare pentru violenţă în familie raportată la tentativă de omor. Astfel, judecata va fi reluată la Tribunalul Suceava cu individul în libertate, sub control judiciar. Decizia magistraţilor suceveni este una definitivă. La data de 15 decembrie 2016, Tribunalul Suceava l-a condamnat pe Claudiu Ilie Rădi la şase ani de închisoare, însă decizia nu a fost una definitivă. Magistraţii de la Curtea de Apel Suceava au luat decizia de a trimite întreg dosarul la prima instanţă spre rejudecare, individul urmând a fi în libertate în tot acest timp.

În vara anului 2016, Claudiu Ilie Rădi a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte. Acesta a fost acuzat de procurorii că şi-a bătut în mai multe rânduri fiul în vârstă de doar nouă luni de zile, copilul murind în urma loviturilor încasate de la părintele său. Micuţul a ajuns prima dată la spital la începutul lunii aprilie 2016. Rădi, care lucrează ca cioban la o stână din satul Sfântu Ilie, şi-a lovit copilul peste faţă pentru că i-a izbit telefonul mobil. Atunci, poliţiştii au aflat de la mama minorului că inculpatul obişnuia să-l lovească pe băieţel cu palmele, cu varga, ori îl izbea de perete sau pat.

Inculpatul Rădi Claudiu – Ilie a exercitat de nenumărate ori acte de violenţă asupra victimei – mai precis îl lovea cu palmele peste faţă, îl lovea cu o vargă, îl izbea de pat ori de perete, i-a aplicat chiar şi o lovitură cu pumnul în burtă, toate aceste violenţe fiind determinate de faptul că victima îşi îngăduia să plângă în momente nepotrivite pentru inculpat”, au arătat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Citeste mai mult: adev.ro/pao5as


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Dosarul în care un tată și-a ucis copilul în bătaie, rejudecat cu bărbatul în libertate. „Îl izbea de pat ori de perete” | Moldova24

Lăsați un comentariu

*