Miercuri 20 Februarie 2019, Actualizat acum 50 zile 12:00 am

 

Dan Cușnir: După mintea lui Ion Lungu, sucevenii nu sunt pregătiți să circule pe sensuri unice

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a precizat că proiectul privind sensurile unice în municipiul Suceava nu va mai fi implementat. Președintele organizației municipale a PSD Suceava, Dan Cușnir, îl critică pe edil pentru aceasta.

like facebook, suceava, news, stiriDupă mintea lui Ion Lungu Sucevenii nu sunt pregătiți să circule pe sensuri unice. Dând timpul înapoi, observăm că în logica lui Ion Lungu: Sucevenii nu sunt pregătiți pentru un trafic rutier fluidizat,  Sucevenii nu sunt pregătiți să aibă parcări de reședința supraetajate, moderne,  sucevenii nu sunt pregătiți să aibă un sistem de salubrizare eficient, sucevenii nu sunt pregătiți să beneficieze de transport public civilizat, sucevenii nu sunt pregătiți să beneficieze de încălzire și apă caldă la prețuri rezonabile, sucevenii nu sunt pregătiți să aibă parcuri curate pe unde să se plimbe, sucevenii nu sunt pregătiți să circule cu bicicletele pe piste de biciclete, sucevenii nu sunt pregătiți să aibă o sala polivalentă, sucevenii nu sunt pregătiți să aibă un stadion decent, sucevenii nu sunt pregătiți să aibă patinoar acoperit, sucevenii nu sunt pregătiți să aibă sport de performanță. Atât îl duce mintea pe Ion Lungu, să pună toate nereușitele lui din ultimii 14 ani pe seama Sucevenilor, care cică nu sunt pregătiți.
Ion Lungu ar trebui să se trezească și să înțeleagă că Sucevenii sunt pregătiți. Singură dată când Sucevenii nu au fost pregătiți a fost în anul 2004”, susține Cușnir.

Social democratul arată că Ion Lungu „face tot ceea ce depinde de el pentru a transforma orașul Suceava într-o stână cu oi, Suceava fiind probabil singurul municipiu capitală de județ pe unde turmele cu oi circulă nestânjenite.  Ion Lungu aproape că a reușit în 14 ani să anihileze munca de 23 ani a educatului primar al Sucevei Franz-Cavaler de Loges care în perioada 1891-1914 a transformat comuna Suceava în oraș”.

loading...

Loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Dan Cușnir: După mintea lui Ion Lungu, sucevenii nu sunt pregătiți să circule pe sensuri unice | Moldova24

Lăsați un comentariu

*