Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Ștrandul de la Ițcani va fi funcțional…la anul. Lungu: Dacă treburile merg cum trebuie, iar licitația este făcută în 2018

Ștrandul de la Ițcani ar putea fi funcțional abia la anul. Anunțul a fost făcut de primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, în conferința de presă de miercuri, când și-a prezentat realizările din ultimii doi ani.

like facebook, suceava, news, stiriPotrivit acestuia, bazinele, unele vechi de peste 40 ani, prezintă fisuri incompatibile cu standardele în vigoare astfel că lucrările sunt mult mai ample decât preconiza primăria. Licitaţia pentru întocmirea studiului de fezabilitate pentru reabilitarea ştrandului de la Iţcani a fost câştigată de Aghemir Company Bucureşti, iar finanţarea se va face atât din banii municipalităţii, cât şi din fonduri europene.

„Mi-aş fi dorit să dăm Ştrandul în folosinţă anul acesta, însă, îmi o doresc ca acest lucru să fie posibil anul viitor, dacă treburile merg cum trebuie, iar licitaţia este făcută în 2018, în aşa fel încât să ne apucăm de lucrări”, a declarat primarul Sucevei.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Ștrandul de la Ițcani va fi funcțional…la anul. Lungu: Dacă treburile merg cum trebuie, iar licitația este făcută în 2018 | Moldova24

Lăsați un comentariu

*