Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Suceava, în topul județelor cu cele mai multe medii de 10 la Evaluarea Națională

Suceava se află în topul județelor cu cele mai multe medii de 10 obținute de elevi la Evaluarea Națională din acest an. Mai exact, se situează pe locul 9.

Pe primul loc în top se situează Bucureștiul, cu 53 de elevi de 10, Iași, cu 32 de medii de 10, Dolj, cu 23 de elevi de 10, urmează Bacău (17 elevi), Argeș (16 elevi), Prahova (14 elevi,  Cluj și Constanța cu câte 13 elevi, Suceava, Bihor și Alba cu câte 11 elevi de 10.

Botoșaniul are doar 6 elevi de 10, Neamțul cinci.

like facebook, suceava, news, stiriAstfel, la Suceava, elevii de 10 sunt: Maria Andoni, de la Școala nr.8 Suceava, Nicoleta Ofelia Ceocan, de la Școala nr.1 Suceava, George Cosmin Cîrlan, de la Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava, Diana Maria Dan, de la Școala Gimnazială „Teodor Balan” din Gura Humorului, Adrian Diaconița, de la aceeași unitate de învățământ, Sabin Doboș, de la Colegiul „Petru Rareș”, Eduard Valentin Dumitrescul de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava, Cătălina Gabor de la „Petru Rareș”, Sabina Maria Iacoban, de la „Ștefan cel Mare” Suceava, Alexandru Marian Pîrvu, de la colegiul „Mihai Eminescu” Suceava, George Matei Volanschi, de la Școala „Teodor Balan” din Gura Humorului.

Rezultatele la Evaluarea Națională! 11 elevi suceveni au obținut media 10. Vezi cine sunt!


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. FANEL says:

    Deodata cei din Humor sunt foarte destepti!Din sat cu sefu.Lui nici gura nu-i miroase nici usturoi n-a mancat,sau se copie pe acolo la greu.Apoi vin si iau locurile la liceele cu mare cautare.In Suceava e mafia examenelor.Sat fara caini la stana!

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*