Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Doi tineri prinși de polițiștii locali în timp ce se chinuiau să pornească o mașină furată

Doi tineri au fost prinși de polițiștii locali suceveni în timp ce se chinuau să pornească o mașină furată. În noaptea de duminică spre luni, în zona „Cartierului Tinereții””, din cartierul Burdujeni, o patrulă de ordine publică din cadrul Poliției Locale Suceava, formată din polițiștii locali Adrian Fediuc și Adrian Airoaie, aflându-se în serviciul de patrulare cu auto din dotare, spre strada Cuza Voda, au observat doi tineri care împingeau o mașină marca Seat, de culoare albastră, înmatriculată în Franța și care era tamponată frontal, având farurile, bara față și grila sparte.

like facebook, suceava, news, stiriCând au văzut polițiștii, aceștia au luat-o la fugă, abandonând mașina pe terenul viran dintre stația PECO OMV și spălătoria auto din Burdujeni.

Deoarece autoturismul era în mișcare, îndreptându-se spre alte mașini aflate în apropiere, polițistul local Adrian Fediuc a coborât din mașina de serviciu și s-a urcat în autoturismul celor doi tineri, oprindu-l.

Imediat, polițiștii au pornit apoi în urmărirea celor doi tineri și au anunțat polițiștii din cadrul Secției Burdujeni, care au descoperit că cei doi tineri sunt autorii a patru spargeri de garaje de pe strada Eroilor, din Burdujeni. În încercarea lor de a fugi, au pierdut controlul mașinii, au intrat într-un autoturism staționat și au încercat să șteargă urmele împingând mașina avariată.

În interior au fost găsite mai multe bunuri furate.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*