Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

A intrat cu mașina într-un tractor! Doi bărbați au fost răniți grav

Un bărbat de 29 ani a intrat cu mașina într-un tractor. Accidentul a avut loc luni, la ora 01.45, când, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 155A, din comuna Râșca, pe fondul lipsei de experiență în conducere, un localnic de 29 de ani a intrat în coliziune cu un tractor staționat pe sensul său de deplasare.

Din accident, a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto şi a unui bărbat de 25 de ani, din aceeași localitate, pasager în autoturism, care au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

like facebook, suceava, news, stiriÎn urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul de la volan nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Din cauza leziunilor suferite, conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”  și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural”, precizează IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. A intrat cu mașina într-un tractor! Doi bărbați au fost răniți grav | Moldova24

Lăsați un comentariu

*