Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Scandal la UPU Suceava! Cadre medicale înjurate ca la ușa cortului de un șofer din Dumbrăveni

Un bărbat de 50 de ani, din comuna Dumbrăveni, a fost amendat după ce a înjurat cadrele medicale de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în timp ce patrula pe raza comunei Dumbrăveni, un echipaj din cadrul Poliţiei Oraşului Salcea a identificat un autoturism cu număr de înmatriculare provizoriu ieșit în afara părții carosabile, iar conducătorul auto, un localnic de 50 de ani, Dănuț Chirilă, efectua manevre de a ieși cu vehiculul din șanț.

În urma audierii, conducătorul auto a declarat faptul că, a condus autoturismul pe raza localității.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
like facebook, suceava, news, stiri
Totodată, interogând bazele de date, polițiștii mai stabilit și faptul că autoturismul are autorizația provizorie de circulație expirată din data de 06.05.2018.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural. Totodată, întrucât în timp ce se afla la spital, conducătorul auto a adresat injurii personalului medical, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.000 lei”, spun polițiștii.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Scandal la UPU Suceava! Cadre medicale înjurate ca la ușa cortului de un șofer din Dumbrăveni | Moldova24

Lăsați un comentariu

*