Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Cătălin Nechifor, despre Ioan Stan: „nevorbit”. „Mă voi asigura că se va înțelege că la spitalul Fălticeni eu și Victor Ponta am adus peste 330 miliarde de lei vechi”

Cătălin Nechifor

Fostul președinte al Consiliului Județean Suceava, fost social-democrat, Cătălin Nechifor, cel care a lăsat PSD pentru a se alătura partidului lui Victor Ponta, Pro România, i-a transmis, pe rețelele de socializare, o replică lui Ioan Stan, care a spus că nu are nicio realizare și nu poate avea așteptări la funcții atâta timp cât nu mai este în tabăra social democrată.

like facebook, suceava, news, stiriNechifor susține că liderul PSD Suceava, Ioan Stan, este nevorbit.

„Despre însumarea aștepărilor sucevenilor, ați îmbrățișat teroria pedelistă, dar îmi dați șansa să prezint ceea ce am făcut eu cu adevărat în mandatul de președinte al consiliului județean, pentru că la momentul potrivit nu am reușit, știți asta domnule Stan pentru că erați la curent că abia ieșisem din spital, după embolia pulmonară. Nu-i nimic, tot fără regrete, voi repara și mă voi asigura că se va înțelege că la spitalul Fălticeni eu și Victor Ponta am adus peste 330 miliarde de lei vechi, ceea ce reprezintă 64%, că la centura de ocolire a municipiului Suceava după plecarea mea nu ați mai făcut nici măcar 1 milimetru, măcăr eu cu Victor Ponta am deschis un tronson din trei. Despre depozitele ecologice de gunoi de la Moara și Pojorâta bănuiesc că ați vorbit la consiliul județean acum și ați aflat că sunt fix la fel ca în urmă cu doi ani, în proporție de 99,9%, iar despre drumurile județene voi pomeni cu altă ocazie, căci lista e lungă. Ați uitat de Aeroport, de Cetatea de Scaun a lui Ștefan cel Mare, de TransRarău, de Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean de Urgență Suceava, despre drumul național Suceava – Botoșani. Și despre strada Sucevei din Fălticeni, nu-i așa?”, a spus Nechifor.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*