Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

O tânără din județul Suceava a câștigat 100.000 de lei, fiind noua „Vedetă populară” de la TVR

O tânără din județul Suceava a câștigat concursul “Vedeta populară” de la TVR, încasând un cec de 100.000 de lei.

“Da, e adevărat! Am câştigat!“, i-a confirmat Cătălina telefonic mamei ei, plecată în Italia, imediat ce Grigore Leşe a făcut cunoscut numele câştigătorului sezonului al doilea Vedeta populară. Bucovineanca în vârstă de 20 de ani, studentă la Etnologie în Cluj Napoca, este câştigătoarea finalei “Vedeta populară”, transmisă de TVR 1 pe 14 iunie.

like facebook, suceava, news, stiriO să fiu la fel de fericită, chiar dacă nu am primit un răspuns”, a trecut peste momentul emoţionant Cătălina, care s-a bucurat de ropote aplauze atât din partea publicului, cât şi a juriului.

În momentul de maximă intensitate, aşteptarea anunţului cu câştigătorul finalei, aproape un milion de telespectatori urmăreau TVR 1, postul înregistrând, în minutul de aur (22.41), la nivel naţional, o audienţă de 5.3% şi o cotă de piată de 12,9% (951.000 de telespectatori).

În finală, Cătălina a concurat alături de Ştefan Negru, din Moldova, Ioana Milculescu din Oltenia, Alin Ienciu din Ţinutul Pădurenilor şi Manuela Bucătaru, din Bucovina, care au ajuns în ultima etapă a celui mai important talent-show de muzică populară dintre cei 45 de artişti care au pornit în această aventură îndrăzneaţă în primăvara acestui an. Pe locul al doilea, în finala sezonului 2 Vedeta populară, s-a clasat Manuela Bucătaru, iar locul al treilea a revenit Ioanei Milculescu.

Câştigătoarea, Cătălina Rotaru, care a reprezentat Bucovina la “Vedeta populară”, s-a născut lângă Suceava, dar a mers la facultate la Cluj, unde este studentă la Etnologie în anul al doilea. Crede că în viaţă întâlneşti multe uşi care aşteaptă să fie deschise. Ea vrea să o deschidă pe cea care i se potriveşte cel mai bine.

“Îmi doresc să ies din viaţa asta o învingătoare!”, declara Cătălina la începutul concursului. Iar eforturile ei încep să fie răsplătite. Şi-a dat seama de-abia după ce a terminat liceul că vrea să-şi clădească o carieră în muzică şi s-a concentrat cu toate puterile ei în această direcţie. A fost crescută de la două luni de bunici şi a existat chiar o perioadă de câţiva ani în care a trăit singură. Părinţii ei erau plecaţi la muncă în Italia. A devenit mamă, soră şi bunică pentru fratele ei mai mic, care îi calcă pe urme în ceea ce priveşte muzica. Vrea să îl ştie împlinit şi pe el.

Finala emisiunii “Vedeta populară” a fost urmărită, în medie, la nivel naţional, de 740.000 de telespectatori, cu o audienţă de 4,1% şi o cotă de piaţă 9,4%. Cu aceste cifre, TVR 1 s-a situat pe locul al treilea pe intervalul de difuzare a emisiunii “Vedeta populară” (20.50-22.50), după ProTV şi Kanal D. Şi pe target urban, finala Vedeta populară s-a poziţionat a treia pe intervalul său de difuzare, cu o medie de 401.000 de telespectatori. Pe partea a doua (transmisă între 21.50 şi 22.50), talent show-ul prezentat de Iuliana Tudor a urcat la 856.000 de telespectatori în medie (rating 4,8% şi share de 10,9%), TVR 1 plasându-se tot pe locul 3 în topul audienţelor serii – sursa: Kantar Media, prelucrare TVR, copyright: ARMA.

În seara finalei, cei cinci concurenţi au trecut prin două probe: interpretarea de muzică lăutărească şi a celor mai cunoscute melodii din zona pe care o reprezintă. În finala Vedeta populară, trei dintre membrii juriului – Niculina Stoican, Cornelia Rednic şi Grigore Leşe au prezentat momente artistice din zonele pe ei le reprezintă, după încheierea rolului de juraţi. Şi prima Vedetă populară, Alexandra Chira, s-a întors în platoul emisiunii pentru un număr special.

Pe parcursul întregului concurs, inclusiv la finală, concurenţii au fost acompaniaţi de Orchestra Naţională Valahia, a Primăriei Generale a Capitalei, susţinută de Creart, dirijor Marius Zorilă. Ca şi în semifinală, Junii Sibiului au fost alături de concurenţii finalei în ambele probe, coregrafia momentelor fiind semnată de Silvia Macrea.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Preselecții la Suceava pentru al treilea sezon „Vedeta populară” | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*