Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Ion Lungu s-a plâns la București de problema scoaterii lemnului de foc din categoria biomasă

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a participat la o întâlnire la Palatul Victoria cu  prim-ministrul Viorica Dăncilă, viceprim-ministrul Paul Stănescu, ministrul Rovana Plumb și  ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici, pe tema accesării fondurilor europene pe Axa urbană nr.4, în mod special axa 4.1 Mobilitate urbană.

like facebook, suceava, news, stiri„Am prezentat situația înregistrată în municipiul Suceava, avem depuse două proiecte pe axele 4.3 si 4.4. Cât privește proiectul pe Axa 4.1 Mobilitate urbană, prin care vrem să aducem 40 de autobuze electrice, vrem să-l depunem până la sfârșitul lunii august. Suntem în grafic cu aceste proiecte, comparativ cu alte orașe. De asemenea, am ridicat din nou problema modificării Ordinului ministrului Ministerului Apelor și Pădurilor, referitor la scoaterea lemnului de foc din categoria biomasa. Doamna prim-ministru mi-a promis că la viitoarea întâlnire va fi de față și ministrul Mediului să discutăm direct pe această problemă”, a spus Lungu.

Totodată, acesta a avut întâlniri și la Compania de Investiții – în legătură cu Sala Polivalentă, la Ministerul Dezvoltării – legat de sumele pentru termoficare și PNDL, precum și la Agenția Națională de Investiții – în legătură cu blocurile ANL, care sunt în curs de finalizare.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*